COP25

The Climate Summit: everyone was watching us.


Hemos recibido un reconocimiento unánime no solo por parte de Naciones Unidas y el Gobierno de España, sino por el conjunto de la sociedad española y la comunidad internacional.”
Eduardo López-Puertas Bitaubé.
Director General de Ifema

CLIENT: IFEMA

4foreverything was one of the three firms selected by IFEMA for one of the biggest organisational challenges of 2019; the change of venue of the COP 25 climate summit from Santiago de Chile to Madrid with just one month’s notice. We had only a week and a half to get the plans ready and the project approved. We worked against the clock on the design and production of two halls covering more than 5,000 m2: the UN staff office (300 m2), the media centre (4,200 m2 for print, digital and broadcast press), the VIP room, board rooms and the Government and UN offices. Plus we designed all the décor of the Red Area (VIP access for the authorities to the photocall and grandstand) and the handshake area for the authorities.

In record time and with an inescapable obligation: all materials and processes had to be sustainable, a requirement 4foreverything has been geared up to meet for some time. We used our exclusive Aluvision assembly system which is fully reusable, easier to store and lighter, thus cutting down on transport and emissions.  The graphics were printed with latex ink, which is chemical-free and cleaner than conventional ink. The assembly was performed with electric forklifts.

The team of designers, project managers, assemblers and coordinators were available fulltime, adapting to the needs of a highly demanding customer such as the UN and coordinating with an international team with which we held daily follow-up meetings and sorted out last minute changes. We strive to help build brands and this time we have helped the most important one: the Spain brand.

The Climate Summit: everyone was watching us.


Hemos recibido un reconocimiento unánime no solo por parte de Naciones Unidas y el Gobierno de España, sino por el conjunto de la sociedad española y la comunidad internacional.”
Eduardo López-Puertas Bitaubé.
Director General de Ifema

CLIENT: IFEMA

4foreverything was one of the three firms selected by IFEMA for one of the biggest organisational challenges of 2019; the change of venue of the COP 25 climate summit from Santiago de Chile to Madrid with just one month’s notice. We had only a week and a half to get the plans ready and the project approved. We worked against the clock on the design and production of two halls covering more than 5,000 m2: the UN staff office (300 m2), the media centre (4,200 m2 for print, digital and broadcast press), the VIP room, board rooms and the Government and UN offices. Plus we designed all the décor of the Red Area (VIP access for the authorities to the photocall and grandstand) and the handshake area for the authorities.

In record time and with an inescapable obligation: all materials and processes had to be sustainable, a requirement 4foreverything has been geared up to meet for some time. We used our exclusive Aluvision assembly system which is fully reusable, easier to store and lighter, thus cutting down on transport and emissions.  The graphics were printed with latex ink, which is chemical-free and cleaner than conventional ink. The assembly was performed with electric forklifts.

The team of designers, project managers, assemblers and coordinators were available fulltime, adapting to the needs of a highly demanding customer such as the UN and coordinating with an international team with which we held daily follow-up meetings and sorted out last minute changes. We strive to help build brands and this time we have helped the most important one: the Spain brand.

The Climate Summit: everyone was watching us.


Hemos recibido un reconocimiento unánime no solo por parte de Naciones Unidas y el Gobierno de España, sino por el conjunto de la sociedad española y la comunidad internacional.”
Eduardo López-Puertas Bitaubé.
Director General de Ifema

CLIENT: IFEMA

4foreverything was one of the three firms selected by IFEMA for one of the biggest organisational challenges of 2019; the change of venue of the COP 25 climate summit from Santiago de Chile to Madrid with just one month’s notice. We had only a week and a half to get the plans ready and the project approved. We worked against the clock on the design and production of two halls covering more than 5,000 m2: the UN staff office (300 m2), the media centre (4,200 m2 for print, digital and broadcast press), the VIP room, board rooms and the Government and UN offices. Plus we designed all the décor of the Red Area (VIP access for the authorities to the photocall and grandstand) and the handshake area for the authorities.

In record time and with an inescapable obligation: all materials and processes had to be sustainable, a requirement 4foreverything has been geared up to meet for some time. We used our exclusive Aluvision assembly system which is fully reusable, easier to store and lighter, thus cutting down on transport and emissions.  The graphics were printed with latex ink, which is chemical-free and cleaner than conventional ink. The assembly was performed with electric forklifts.

The team of designers, project managers, assemblers and coordinators were available fulltime, adapting to the needs of a highly demanding customer such as the UN and coordinating with an international team with which we held daily follow-up meetings and sorted out last minute changes. We strive to help build brands and this time we have helped the most important one: the Spain brand.

The Climate Summit: everyone was watching us.


Hemos recibido un reconocimiento unánime no solo por parte de Naciones Unidas y el Gobierno de España, sino por el conjunto de la sociedad española y la comunidad internacional.”
Eduardo López-Puertas Bitaubé.
Director General de Ifema

CLIENT: IFEMA

4foreverything was one of the three firms selected by IFEMA for one of the biggest organisational challenges of 2019; the change of venue of the COP 25 climate summit from Santiago de Chile to Madrid with just one month’s notice. We had only a week and a half to get the plans ready and the project approved. We worked against the clock on the design and production of two halls covering more than 5,000 m2: the UN staff office (300 m2), the media centre (4,200 m2 for print, digital and broadcast press), the VIP room, board rooms and the Government and UN offices. Plus we designed all the décor of the Red Area (VIP access for the authorities to the photocall and grandstand) and the handshake area for the authorities.

In record time and with an inescapable obligation: all materials and processes had to be sustainable, a requirement 4foreverything has been geared up to meet for some time. We used our exclusive Aluvision assembly system which is fully reusable, easier to store and lighter, thus cutting down on transport and emissions.  The graphics were printed with latex ink, which is chemical-free and cleaner than conventional ink. The assembly was performed with electric forklifts.

The team of designers, project managers, assemblers and coordinators were available fulltime, adapting to the needs of a highly demanding customer such as the UN and coordinating with an international team with which we held daily follow-up meetings and sorted out last minute changes. We strive to help build brands and this time we have helped the most important one: the Spain brand.

    Si te interesa consultar un presupuesto, quieres que te asesoremos o realizar cualquier consulta, estamos para atenderte.

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!